Om - Dorthe Juul Erhverv

Om

Kontakt mig gerne

- Så vi kan afklare om jeg kan hjælpe dig og din forretning videre.


Dorthe Juul

Spirituel forretningsrådgiver


Telefon nummer

+45 2292 1671

Skype

spirituelradgiverdorthejuul


Email Addresse

info@dorthejuul.dkFirma adresse

Danmarksgade 3
8600 Silkeborg


Følg mig

Lidt om Dorthe
Spirituel Rådgiver med forretningsforståelse


Dorthe Arbejder i dag med de evner som hun har fra barnsben, evnen til at se det der ikke kan ses med det blotte øje. Ved at tænke i energi vibration og frekvens, åbner det op for en dybere forståelse for hvad der sker i samspillet mennesker imellem når vi forstår mekanismerne kan vi skabe og tiltrække de resultater som giver glæde og en dybere mening.

Forretningsforståelsen har Dorthe erhvervet fra en fortid som leder, først som selvstændig erhvervsdrivende og som fagansvarlig i den finansielle sektor.

Dorthe er clairvoyant medie og healer og er uddannet Coach ligesom hun er meditationsinstruktør og NLP practitioner. Hun bruger hendes intuition og clear Knowing i samspillet med de mennesker der er klar til at udvikle sig og åbne op for deres uåbnede potentiale.

Hun evner at se det der skal åbnes og arbejdes med, og arbejder altid mod at få balance i energien.

Et samarbejde vil åbne op for et andet og mere meningsfyldt perspektiv, der vil opstå en klarhed som mærkes indefra. Det skal mærkes for at vi handler.

 

Mine kunders oplevelser...

Jeg møder kunden der, hvor kunden er.


Dorthe ser med sin visdom og klarsyn igennem til netop det, jeg skal kigge på og udvikle, altid kærligt og styrkebaseret. Udover hendes skarpe blik og lange erfaring fra erhverslivet sætter jeg særligt pris på, at hun er jordbunden, lun og humoristisk. Hun er en meget værdifuld sparringsparner og håbsforstørrer i min udvikling af såvel min virksomhed som af mig selv.

Cecilie Gredal