Spirituel Forretnings Rådgivning - Dorthe Juul Erhverv

Spirituel Forretnings Rådgivning

Det er ofte tvivl der ligger bag når vi søger rådgivning.


Uanset om det er som privatperson eller som medarbejder eller leder.

Det kan være spørgsmål om retning for virksomheden, investeringer, omstruktureringer eller personale udfordringer der kan være sig udfordrende samarbejde eller hvordan potentialet bedst kommer i spil hos den enkelte.

En spirituel rådgivning går et spadestik dybere, den vil altid have fokus på det meningsfulde liv, det skabende og balancerede liv.

Indhold og priser

Hver session er individuel og tilrettelægges efter det behov der er. Derfor er to sessioner sjældent ens.

Første session af 120 minutter 2495,00

Klippekort – 10 klip a 60 min 11.500,00

Priserne er ex moms og kørsel.

Klippekortet er gyldigt til sidste klip er brugt og kan benyttes af forskellige fra samme virksomhed. Vi mødes i virksomheden, ved mig, eller nærmere bestemt sted eller via skype.

I en session vil du typisk opnå:

  • En klarere opmærksomhed
  • Retning
  • Større autencitet
  • Udviklingsmuligheder
  • Afklarede beslutninger
  • Potentiale som kan boostes
  • Kontakt med den indre passion
  • Indre ro
  • Indblik i hvor blokeringer er
  • Klarhed over roller
 

Dette siger kunderne

Jeg har længe gået og grublet på min arbejdsmæssige fremtid. Nye ideer og tiltag har okkuperet min hjerne og til tider spændt ben for hinanden. Min seance hos Dorthe skabte en enorm klarhed, der har betydet, at jeg nu ved, i hvilken retning jeg skal gå. Jeg er dybt imponeret Dorthes evne til at se igennem al bullshit og få drømme, drive og muligheder til at løfte sig helt op under loftet for at falde på plads igen og give ro i hovedet og dermed plads til udvikling af alt det nye. Jeg ved, at jeg kommer til at besøge Dorthe nu og da for at holde ’kæden stram’ og have fokus på retningen uden at overse de gaver og nye muligheder, der opstår på vejen.

Majbritt Mikkelsen - Journalist og indehaver af Noget med ord.

Gennem mine 25 år som selvstændig har jeg på ligefod med revisorer og advokater brugt Spirituelle rådgivere i både strategiske og driftsmæssig sammenhæng. At have lært Dorthes ekspertise, finesser og stærke personlighed at kende har bestemt taget rådgivning til nye højder. Jeg har stor respekt for Dorthe kunnen og hendes formidlingsevner. I samspil med Dorthe kalder mit personlige lederskab på step-up. Dorthe integritet og faglighed skinner igennem.

Conny Ericon Andersen - Ejerleder af Designmejeriet, hygge.dk og unisans.